Belægningsarbejde

Specialister i belægning

Skal du have lagt en terrasse, en indkørsel eller måske en hel parkeringsplads? Hos Spjald Brolæggeren er vi specialister i belægning. Med mange års erfaring og et veluddannet personale sikrer vi et flot resultat – og en grundig vejledning i, hvordan belægningen bevarer sit flotte ydre. Vores tilgang er kvalitets- og ansvarsbevidst, og vi vægter dine behov og forventninger højt.

Fra terrasser til store parkeringspladser

Søger du for eksempel en løsning i beton, kan vi effektivt varetage opgaven for dig. Vi udfører også traditionelle brolægger-opgaver med granit og brosten. I virksomhedens levetid har vi udført både små og store opgaver – fra støttemure, plantestensmure, bedafgrænsninger og hegn til store parkeringspladser helt op til 17.000 kvadratmeter. Vi er specialister maskinlægning, som giver en hurtigere og mere effektiv proces på større pladser som for eksempel parkeringspladser. Fælles for alle vores arbejde er, at de altid tager udgangspunkt i en grundig dialog med kunden. Det sikrer, at resultatet såvel som processen lever op til forventningerne.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi har kunder i hele Midt- og Vestjylland og besøger blandt andet ofte Herning og Holstebro. Du er altid velkommen til at ringe til os på 22 35 12 96 og få et uforpligtende tilbud. Desuden er vi autoriserede kloakmestre.