Kloakmesterarbejde

Autoriseret kloakmester i Midt- og Vestjylland

Søger I en professionel og effektiv virksomhed? Hos Spjald Brolæggeren er vi specialister indenfor brolægning, entreprenørarbejde og særligt kloakarbejde. Som autoriseret kloakmester er vi en fornuftig samarbejdspartner, med service i hele Midt- og Vestjylland. Vi hjælper alle, der har problemer med kloakken – f.eks. private, erhverv og kommuner. Vi står til rådighed, når I har brug for hjælp til bl.a.
De mest hyppige fejl i kloakken er slitage, brud på rør og rotter. Vi foretager hurtig og effektiv kloakarbejde med vores moderne maskineri og måleudstyr.

Kvalitetsbevidst kloakarbejde med garanti

Det er lovpligtigt, at alt kloakarbejde er autoriseret, hvad enten det drejer sig om et traditionelt eftersyn eller en større renovering af kloakken. Hos Spjald Brolæggeren videreuddanner vi os løbende og sikrer, at vores autoriserede kloakmestre yder en professionel og kvalitetsbevidst service. Vi tager ansvaret for installationen og de nødvendige tilladelser, ligesom vi holder os opdateret på markedets nyeste teknikker og udstyr.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har I spørgsmål til vores arbejde, eller skal I bruge et uforpligtende tilbud – så er I altid velkomne til at kontakte os. Vi har base i Midt- eller Vestjylland. I f.eks. i Holstebro eller Herning, er vi en ideel samarbejdspartner, hvis I har problemer med kloakken.